RUOKARINKI

Maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin (ellei toisin ilmoiteta) voit hakea Hennalan toimipisteen edestä max 2 ruoka-annosta/hakija, hinta 3€/annos.

Ruokaa ei makseta paikan päällä, vaan saat annoksen mukana ohjeet tilisiirrosta. Näin emme joudu käsittelemään käteistä rahaa lainkaan.Ennakkoon tilatut annokset noudetaan klo 12-12:30 välisenä aikana Hennalan etuoven edessä olevalta penkiltä.

Annosten päällä on tilaajien nimet. Hakija koskee vain omaan annokseensa, toisia annoksia ei saa siirrellä tms. Mikäli paikalla on useampi hakija yhtä aikaa, jonoa ei saa muodostua vaan jokainen hakee turvaohjeita noudattaen oman annoksensa ja odottaa vuoroaan joko mahdollisessa omassa autossaan tai piha-alueella yli 2 metrin päässä toisista ihmisistä.Hennalan toimipisteeseen ei saa mennä sisälle.

Mikäli nouto Hennalasta ei onnistu, voimme järjestää myös kotiinkuljetuksen sitä tarvitseville. Annoksen hinta on tällöin 5€ tai mikäli tilaat kaksi annosta, tilaus on yhteensä 8€ (sis. kuljetuslisän 2€). Tilaus jätetään oven taakse ja annoksen mukana toimitetaan maksuohjeet, tilausta ei makseta paikan päällä.


Kotiinkuljetukset toimitetaan klo 12:30 eteenpäin.

Ennakkotilaukset sekä Hennalasta haettaviin että kotiin kuljetettuihin annoksiin pitää tehdä aina tilausta edeltävän päivän aikana klo 15 mennessä numeroon 044 4890 022 ensisijaisesti tekstiviestillä.

Maanantain tilaus tulee tehdä jo edeltävänä perjantaina klo 15 mennessä. Ilman ennakkotilausta et voi noutaa ruokaa. Erityisruokavalioita ei pystytä huomioimaan poikkeusajan aikana. Kotiinkuljetusta toivovan tulee kertoa tarkka osoite, minne ruoka toimitetaan.