"Tosi tärkeää, että pystyy, helppo puhua samantyyppisten ihmisten kanssa,
kenellä on myös mielenterveysongelmia,
paljon helpompi puhua.
Kun on samanlaisia ongelmia,
se on just sitä vertaistukea."
JUORUJA

Teatteri pe 21.2. klo 13 Lahden kaupunginteatteri Skandaalinkäryiset iltamat

Hinta 9€/hlö, sis. väliaikatarjoilun ja lipun. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, 40 paikkaa. Viimeinen päivä ilmoittautua 7.2. Liput jaetaan teatterilla klo 12:30 pääovella.

"Olette lämpimästi tervetulleita viettämään minun ja vaimoni 10. hääpäivää kauniiseen kotiimme Snedenʼs Landingissä. RSVP."

- Charley Brock, varapormestari, New York City Ikkuna on rikki. Joku on ampunut Charleya korvaan. Palvelusväki on karannut, emäntää ei näy mailla halmeilla. Isäntä makaa yläkerrassa valium-tokkurassa. Ja kaiken kukkuraksi vieraita alkaa valua paikalle yhtä kyytiä isännän korvasta valuvan veren kanssa. Charleyn lakimiehen on äkkiä keksittävä jotain, sillä tältä New Yorkin kermalta ei pysy salassa mikään, tai ainakaan mikään ei pysy salassa sen jälkeen kun he kuulevat siitä. Skandaali on vältettävä, keinolla millä hyvänsä. Rakastetun käsikirjoittajan Neil Simonin suosittu farssi tulee Lahden kaupunginteatterin suurelle näyttämölle uunituoreena suomennoksena.


JÄÄTORILLE LUISTELEMAAN
Perjantain 17.1. klo 14-16 Tavataan torilla klo 14. Miete tarjoaa kaakaot. Jos tarvitset kyydin Hennalasta, ilmoita toimistoon. Omat luistimet mukaan. Torilla myös luistinten vuokrausmahdollisuus.

LUONTORETKIÄ

5.3. MESSILÄ 2.4. LAPAKISTO 7.5. LINNAISTENSUO 4.6. REPOVESI

Retkille mennään kimppakyydellä. Lähtö Mietteelltä klo 12, paluu klo 16. Omavastuu 5 €/hlö. Repovedelle lähdetään jo klo 10 ja maksu 10€/hlö. Ilmoittaudu toimistoon viimeistään 7 vrk ennen retkeä.TONIN KLINIKKA

torstaisin klo 10.00-14.00 taidehuoneessa Apua ongelmiin tietokoneen ja puhelimen kanssa. Rohkeasti vaan kysymään. Ilman ajanvarausta.EU-ruokaa vielä jäljellä, uusi jakokierros alkanut.


Marttojen Arki Sujuvaksi -kokkikurssi pidetään jälleen tammikuussa. Ensimmäinen kerta keskiviikkona 29.1.
klo 10.00-13.00. Muut kerrat 5.2., 12.2. ja 19.2. Mukaan mahtuu kahdeksan ensimmäistä. Kokkailu tapahtuu Laaksokatu 1:ssä.


2020 TALOKOKOUKSET

Seuraava talokokous to 23.1.2020 klo 12:30.TAKKAILLAT

Seuraava takkailta tiistai 28.1. ja keskiviikko 26.2. klo 14.00-16.00HYVINVOINTILIPUT

Myydään toimistosta 2 kappaletta per henkilö (Mietteen jäsen) Hinta 6€ / kpl. Liput voimassa Lahden kaupunginteatterin näytöksissä kevätnäytäntökauden 2020 loppuun.


ASIAA PSYKOOSISTA LUENTOMATERIAALI

Mietteellä nyt WhatsApp-ryhmä. Ryhmä on pienehkö, mutta kasvanee ajan kuluessa.

Erikseen ei kait tarvitse muistuttaa käytöstavoista, maalaisjärjen ja nettietiketin suositeltavuudesta.

Ryhmään pääsee kutsulla, johon toiveen voi laittaa työntekijöiden sähköpostiin.

eli mukaan puhelinnumero, jolla voidaan sitten kutsua ryhmään

__________________________________________________________________